Nieuwe website voor de Ithaka Academie!

Onze nieuwe website is live! Het werd tijd voor een compleet nieuwe website, en dus vroegen we Useo om een voorstel te doen. Trots en dankbaar zijn wij dat het Useo is gelukt om onze specifieke wensen, bestaande huisstijl, kleuren en logo, zien terugkomen in een compleet vernieuwde website. Vol trots kunnen we de nieuwe site dan ook aan jullie allemaal tonen!

Kracht en Verbinding

Op de nieuwe website is de ‘golf’ een terugkerend visueel element. De golf staat voor ‘voortdurende beweging en verandering’, pure kracht en verbinding. Een beeld dat past bij onze organisatie, maar bovenal staat voor onze deelnemers die weer in hun kracht en verbinding komen door onze aanpak. Laat dát nu juist ook de missie zijn van de Ithaka Academie.

De website heeft als doel om opdrachtgevers van informatie te voorzien, zodat de visie en missie van de Ithaka Academie goed uit de verf komt. En ook geïnteresseerden en deelnemers moeten op de website snel kunnen vinden wat Ithaka Academie te bieden heeft.

De nieuwe website is zo gebouwd dat het in de toekomst verder kan groeien. Zo zal er ook een digitaal leerplatform gekoppeld worden aan de website. Ook zijn al onze sociale media kanalen op een duidelijke manier verbonden aan de website.

Nieuwe blogartikelen en nieuwsberichten kunnen door de Ithaka Academie straks zelf eenvoudig worden toegevoegd. Niet alleen werd er een nieuwe website gemaakt, maar er is ook aandacht besteed aan SEO, het verhuizen van de mailboxen en het opstellen van een nieuwe contentstrategie.

Kortom, een flinke klus! We zijn erg blij dat Useo dit voor ons mogelijk heeft gemaakt. Paul weet elke keer weer met verrassende voorstellen te komen, is inventief en altijd op zoek naar nieuwe toepassingen. Kortom een ideale webbouwer die zich verdiept in je organisatie en daarmee weet wat er nodig is.

Het Ithaka team is Useo hier erg dankbaar voor! 

Hier is onze nieuwe website te vinden: ithaka-academie.nl !
#useo @paulduifhuizen #betekenisvolwerk
Scroll naar boven