img-5
Raad van Advies

Sabine Uitslag

Sabine, woonachtig in het mooie Salland, studeerde verpleegkunde, verplegingswetenschappen en volgde een topclass bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit.

Na te hebben gewerkt als verpleegkundige, bekleedde ze diverse management- en directeursrollen. Voor het CDA werkte Sabine bij het Wetenschappelijk Instituut en als Parlementariër. 

Na deze periode vervulde Sabine diverse bestuursfuncties, onder andere binnen de paramedische beroepen, en startte ze als Chief Inspiration Officer Werkplezier bij FWG.

“Ertoe doen in een nieuwe samenleving, daar zet ik mij graag en van harte voor in.’!"

Sabine is een verbindende leider in Nederland en heeft een groot netwerk. Sabine is een snel en inclusief denker en kan zich als geen ander inleven in de ander. Eén van haar drijfveren is om oog te hebben voor mensen die minder kansrijk zijn.

Sabine Uitslag over Ithaka: ‘Voor mij is Ithaka een organisatie die mensen in hun kracht zet door ze naar werk te geleiden. Daarmee biedt Ithaka zoveel méér dan werk: een baan met betekenis, collega’s, een netwerk en nieuwe kansen om hun talenten te ontwikkelen. Ertoe doen in een nieuwe samenleving, daar zet ik mij graag en van harte voor in.’

Scroll naar boven