Webbeheer

Paul Duifhuizen

Een website is het online visitekaartje van wie je bent en wat je doet. Het ontwerpen en ontwikkelen van een website is uiteraard een technisch verhaal. Toch is ‘online marketing’ veel meer dan alleen maar digitale oplossingen bedenken en uitvoeren.

Misschien nog belangrijker is om op een prettige manier samen te werken. Van brainstormen tot evalueren. Om er samen achter te komen waar de (online) groeipijnen zitten en welke marketingstrategie ook echt iets gaat opleveren. Want uiteindelijk moet online marketing wel iets concreets toevoegen en opleveren.

“Samen succes boeken!"

Persoonlijk hou ik van Webdesign en Online Marketing omdat het behalve de techniek en data, ook te maken heeft met mensen,  de onderlinge communicatie en samenwerking. Het gaat over het samen kunnen realiseren van groei, over kansen zien en benutten. Soms is het uitproberen, bijstellen en uiteindelijk hele mooie resultaten bereiken, waar iedereen trots op is.

Het leuke is ook dat dit best veel raakvlakken heeft, met waar de Ithaka Academie voor staat, namelijk ‘groeien en ontwikkelen’, je eigen talenten inzetten en gebruikmaken van elkaars expertise. Dat is een hele positieve en duurzame manier om ergens naartoe te groeien. Samen succes boeken!

Meer informatie:
Useo Online Marketing
Linkedin

Scroll naar boven