Disclaimer

Deze website is eigendom van Ithaka (Ithaka Your Way Home BV). Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Ithaka (onderdelen van) de site te kopiëren of wijzigingen aan te brengen in de site. Illustraties, foto’s en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd.

Ben je klant bij ons en wil je content gebruiken voor je eigen website? Doe dit nooit zomaar, vraag altijd eerst toestemming via info@ithaka-academie.nl. Om aan te geven dat je onze content gebruikt, plaats je backlinks naar https://ithaka-academie.nl. In verhalen of ervaringen van Ithaka vragen we je altijd naar Ithaka te verwijzen, inclusief link.

Informatie (en tarieven)

Alles op deze website en in nieuwsbrieven is met zorg en aandacht gemaakt. Klopt er toch iets niet of is de informatie niet meer actueel? Wij horen dat heel graag, omdat we ons verantwoordelijk voelen voor optimale dienstverlening. Ondanks onze zorgvuldigheid  zijn wij niet aansprakelijk voor mogelijke gevolgen daarvan. Ook behouden we ons het recht toe om wijzigingen in onze programma’s door te voeren zonder bekendmaking vooraf.

Links naar externen

We linken regelmatig door naar websites van klanten, leveranciers, influencers of informatiesites. Dit doen we om je een zo compleet mogelijke ervaring te geven op onze website en je te helpen om te vinden wat je zoekt. We zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe website getoond wordt.

Scroll naar boven