Begeleider

Astrid van Nuus

Ik heb ruime ervaring in het bedrijfsleven als loopbaancoach, trainer, HR-consultant en talentmanager. Sinds 2018 werk ik als zelfstandig levenscoach, loopbaancoach, sollicitatiecoach en managementcoach.

Al vele jaren ervaren mijn cliënten de kracht van het perspectief coachen; het realiseren van verandering door een andere manier van kijken, denken en ervaring. Mijn manier van coachen laat snel de “kwartjes vallen”, waardoor je wordt geprikkeld om echt je gedrag, je keuzes, je acties en de manier waarop je naar jezelf kijkt, te veranderen. Als coach ben ik doortastend en met mijn energie stimuleer ik mijn coachees om echt actief en met veel plezier te werken aan de eigen ontwikkeling, loopbaanvraagstukken of die overstap naar een andere baan. 

Ik ben een netwerker en verbinder, breng graag mensen met elkaar in contact zodat er weer mooie nieuwe dingen kunnen ontstaan.

Mijn werkwijze

Maak jij bepaalde keuzes niet omdat je jezelf in de weg zit of omdat je de lat veel te hoog legt? Blijf je maar plannen bedenken en kom je niet tot actie? Ben je bang om te falen? Door perspectief coachen laat ik je op een andere manier kijken naar wat jou belemmert om alles uit jezelf te halen. Het doorbreken van soms zeer hardnekkige patronen creëert ruimte voor nieuwe mogelijkheden. We vertalen de inzichten die je krijgt naar het (her)ontdekken van jouw kwaliteiten, verandering van gedrag en concrete acties. Je zult met nieuwe energie stappen zetten in je leven en je loopbaan.

Sollicitatiecoaching
Ben je op zoek naar een andere baan en verlies je energie op het solliciteren? Vind je het lastig om jezelf goed te presenteren in sollicitatie- of netwerkgesprekken? Word je vaak afgewezen? Zie je er tegenop om te netwerken? In een coachtraject leer ik je alle facetten van het solliciteren, afgestemd op wat jij nodig hebt. Je kunt ook kiezen voor sollicitatiecoaching op maat: je hebt een geweldige baan gezien en je wilt volledige focus op de sollicitatieprocedure zodat je jouw kansen op deze baan vergroot. Bereid je zelf optimaal voor met coaching en advies op alle vlakken van het solliciteren en ontvang heldere en bruikbare feedback.

Loopbaancoaching
Wil je een nieuwe impuls geven aan je loopbaan, de sleur doorbreken en op zoek naar wat je echt heel gelukkig maakt? Zet je al je talenten in of zit er nog veel meer in jou? Wil je iets anders maar weet je niet precies wat? Je wilt verder komen in je carrière, een carrièreswitch maken of je ontwikkelen in je huidige baan. Ben je voldoende bezig met je eigen ontwikkeling? Of zijn er dingen die je wilt veranderen? Loopbaancoaching geeft je inzicht in je interesses, vaardigheden, talenten en drijfveren. Welke keuzes wil je maken als het gaat over jouw toekomst: blijf je doen wat je deed of ga je onderzoeken wat er nog meer mogelijk is met jouw talent.

Managementcoaching
Individuele coaching voor teammanagers en managers gericht op het ontwikkelen van een persoonlijke en daadkrachtige stijl van leiderschap. Daarbij onderzoek je ook je eigen rol in relatie tot de organisatiecontext en herken je je eigen gedragspatronen daarin.

Meer informatie
Linkedin

Scroll naar boven